top of page

10K για eshop | Χρειάζεται να ξοδέψω τόσα πολλά ;

Updated: Jul 21


Video Script

Παρθενογένεση δεν υπάρχει και έχουν γίνει όλα , σωστά ; Το πιθανότερο είναι ότι πουλάς προϊόντα ή υπηρεσίες παρόμοια ή και ίδια με κάποιους άλλους και πολλές φορές και σε ίδια τιμή . Εφόσον αρκετες μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις δεν αφιερώνουν budget σε έρευνα και ανάπτυξη , λάθος αλλά ας πούμε ότι συνεχιζεις με αυτό τον τρόπο για κάποια χρόνια μέχρι να βρεις το budget για R&D .

Εε λοιπόν μην διαλέξεις και ένα έτοιμο template ενός eshop γιατί απλά το έχει και καποιος άλλος πριν από εσενα που πιθανόν είναι ήδη εδραιωμένος στην αγορα . Άρα σκέψου γιατί να επιλέξει εσενα ο πιθανός πελάτης ; Επειδή είσαι πιο όμορφος ;;;

Σχεδίασε κάτι custom που είναι προσαρμοσμένο πάνω στο δικό σου brand voice και storytelling για να σε βοηθησει να διαφοροποιηθείς και να δώσεις στους πελάτες σου τη δυνατότητα να καταλάβουν γιατί πρέπει να επιλέξουν εσενα αντί για τον ανταγωνιστή σου . Αναγκαστικα επίσης πρέπει να βάλεις πολλά πρόσθετα τα λεγόμενα addons ή ακόμα και διασυνδέσεις που θα διευκολύνουν είτε τις δικές σου εσωτερικές εργασίες είτε αυτοματισμούς marketing που θα σου δώσουν κάτι έξτρα στην επικοινωνία αλλά και γιατί τα έχουν ήδη εδραιωμένοι ανταγωνιστές σου όποτε ίσως τα περιμένει και το κοινό σου γιατί είναι ήδη εκπαιδευμένο ,  με στόχο το optimisation της δίκης σου πώλησης.

Όλα αυτά και πολλά περισσότερα που δεν προλαβαίνουμε να τα πούμε σε ένα reel διαμορφώνουν ένα κόστος που σιγουρα δεν είναι το default που θα βρεις 1000-2000 αλλά ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να φτάσει αρκετες χιλιάδες ευρώ.

2 views0 comments

Comments


bottom of page